Banner

Orar de functionare:


Information: LUNI-VINERI: 08 - 20

SÂMBĂTĂ: 9 - 16

Address:
Str. Cireşilor 15C
400487
Cluj-Napoca, Cluj
Telephone: 0264 407 970
0724 308 309
Fax: 0264 455 220
  

 

Termeni & CondiţiiAceşti termeni şi condiţii reglementează utilizarea website-ului Scandia Imagistica Cluj („scandia-imagistica.ro”) şi legăturile voastre cu www.scandia-imagistica.ro („noi”, „al nostru” şi „pe noi,nouă”).

Vă rugăm să citiţi aceşti termeni şi condiţii cu mare atenţie de vreme ce influenţează drepturile şi răspunderile voastre legale. Prin utilizarea www.scandia-imagistica.ro vă asumaţi răspunderile acestor termeni şi să vă conectaţi la site-ul nostru prin pagina iniţială.

Aceşti termeni şi condiţii constituie acordul integral dintre noi cu privire la Website-ul nostru şi prevalează oricăror alte înţelegeri anterioare dintre noi, fie electronice, fie orale sau în scris, cu privire la cele conţinute de  Website-ul nostru.

O versiune printată a acestor termeni şi condiţii şi a oricărei înştiinţări în formă electronică va fi admisibilă în procedurile judiciare sau administrative în aceeaşi măsură şi supusă aceloraşi condiţii ca şi celelalte documente oficiale sau înregistrări original generate şi păstrate în formă printată.

În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu utilizaţi site-ul www.scandia-imagistica.ro. În cazul în care nu agreaţi aceşti termeni vă rugăm să părăsiţi site-ul prin click aici.

Puteţi salva aceşti termeni şi condiţii pentru utilizarea voastră viitoare utilizand functia "Salveaza pagina" a browser-ului D-voastră şi puteţi printa o copie a acestora prin click pe icoana „print” din coltul dreapta sus.

Website-ul www.scandia-imagistica.ro este în proprietatea şi gestionat de către Scandia Imagistica Cluj („noi”, „al nostru” şi „pe noi,nouă”), Prin procedura de utilizare a acestui site sunteţi de acord să vă conectaţi la acest site doar prin pagina noastră iniţială.

Vom încerca să ne asigurăm că conţinutul şi informaţiile din website-ul www.scandia-imagistica.ro sunt pe cât se poate de exacte. În cazul în care veţi observa erori, vă rugăm să ne anunţaţi. Trimiteţi-ne un e-mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Noi ne străduim să ne asigurăm de faptul că informaţiile pe care le găsiţi pe site-ul www.scandia-imagistica.ro este tot ceea ce  veţi dori de la noi. Dacă consideraţi că există aspecte pe care le-am putea îmbunătăţi, vă rugăm trimiteţi-ne e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  în cazul în care aveţi o solicitare generală, solicitare de serviciu clienţi sau altceva ce doriţi să ne comunicaţi. Pentru solicitări direct legate de site-ul www.scandia-imagistica.ro, puteţi să intraţi în contact cu noi prin e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Sau, ca alternativă, puteţi să ne scrieţi la următoarea adresă Scandia Imagistica Cluj, Cluj-Napoca, Str. Ciresilor, Nr.15C. La anumite intervale de timp  vi se poate cere să vă înregistraţi datele în baza noastră, pentru a putea primi produse sau servicii sau de a vă înscrie la concursuri. În momentul în care o veţi face, se vor aplica termeni şi condiţii adiţionale.

Protecţia Datelor şi Confidenţialitate  

Vă solicităm atenţia voastră deosebită pentru Politica de Confidenţialitate de mai jos care trasează principiile de reglementare a informaţiilor legate de vizitatorii Website-ului nostru. Orice informaţie personală pe care ne-o furnizaţi va fi depozitată şi utilizată în conformitate cu Politica noastră de Confidenţialitate. Vă rugăm să citiţi Politica noastră de Confidenţialitate de mai jos care reglementează utilizarea voastră a www.scandia-imagistica.ro.

Înregistrarea detaliilor voastre personale

La anumite intervale de timp se poate să vi se solicite înregistrarea datelor pentru a fi în măsura de a primi informaţii de la noi sau produse sau servicii sau pentru a vă putea înscrie la concursuri. Vă rugăm să vă asiguraţi că detaliile pe care ni le furnizaţi sunt corecte şi complete şi să ne informaţi de îndată ce survin modificări celor furnizate la înregistrare.

Servicii interactive

În cazul în care optaţi să accesaţi vreun forum furnizat de către www.scandia-imagistica.ro ar putea exista alte instrucţiuni sau reglementări pe care va trebui să le respectaţi. De exemplu, dacă accesaţi orice secţiune de comunitate, aşteptările noastre de la toţi utilizatorii noştri sunt de a trata cu respect toţi ceilalţi utilizatori. Aceste instrucţiuni sau reguli vor fi clar explicate în momentul aplicării lor.

Publicitate şi Sponsorizare

O parte din site-ul www.scandia-imagistica.ro poate conţine publicitate şi sponsorizări de către terţi. Cei care îşi fac publicitate şi sponsorii trebuie să se asigure că materialul trimis spre a fi inclus în site-ul www.scandia-imagistica.ro respectă legile şi codurile corespunzătoare. Noi nu vom răspunde pentru nici o eroare sau inadvertenţă a materialului publicitar sau de sponsorizare.

Trimiteri/Hyperlinks

Acest Website poate include trimiteri spre Website-uri gestionate de către alte părţi sau resurse, anunţuri publicitare sau de sponsorizare fie directe sau prin partenerii noştri contractuali şi conţinut postat de vizitatorii Website-ului nostru. Dacă decideţi să accesaţi alte website-uri, atunci veţi părăsi www.scandia-imagistica.ro. Noi nu suntem răspunzători pentru examinarea sau evaluarea acestora sau a conţinutului lor şi includerea lor nu implică acceptarea conţinutului lor din partea noastră. Prin urmare nu suntem răspunzători pentru conţinutul site-urilor externe care fac trimitere la acest Website sau la care se face trimitere indiferent de domeniu sau de consecinţele unor astfel de legături cu operatorii acelor site-uri. Noi nu vom fi responsabili pentru produsele sau serviciile furnizate de către acele site-uri. Noi nu vom fi responsabili pentru orice pierdere sau daună suferită de voi prin trimiterea către orice site sau site-uri şi nu ne vom asuma nici o răspundere cu privire la conţinutul oricărui site accesat printr-o trimitere inclusă în website. Nici nu vom fi răspunzători pentru postările vizitatorilor pe acest Website.

Accesul la www.scandia-imagistica.ro

Noi ne vom strădui să asigurăm disponibilitatea neîntreruptă a website-ului şi transmisiunile fără eroare. Totuşi, acest fapt nu poate fi garantat. De asemenea, accesul vostru la website poate fi în mod ocazional suspendat sau restricţionat pentru a permite reparaţii, întreţinere sau introducerea de noi facilităţi sau servicii. Vom încerca să limităm frecvenţa şi durata oricărei suspendări sau restricţii.

Înştiinţare drepturi de autor

Întregul conţinut al website-ului, cum ar fi textul, grafica, logo-urile, antetele, script-urile, numele serviciilor, mărcile serviciilor, icoanele, imaginile, clipurile audio, descărcările digitale, compilaţiile de date, şi programarea este proprietatea exclusivă a Scandia Imagistica Cluj şi a afiliaţilor acesteia, societăţi furnizoare a conţinutului şi este protejat de către legea dreptului de autor din Romania şi cel internaţional, legea dreptului de proprietate intelectuală şi a mărcilor. Aceste conţinuturi nu pot fi folosite fără acordul în scris. Sistemul de programare folosit pentru acest website este proprietatea Scandia Imagistica Cluj, afiliaţii acesteia sau furnizorii acestui sistem şi este protejat de către legile dreptului de autor din Romania şi cel internaţional. Este publicat de către noi şi nu poate fi reprodus în alt fel decât descărcarea şi vizualizarea pe o singură unitate de procesare/CPU şi/sau imprimarea unui singur exemplar doar pentru uzul privat sau intern.  www.scandia-imagistica.ro vă cedează o licenţă limitată de acces şi de uz personal al acestui website. Această licenţă nu include vreo re-vânzare sau uz comercial al acestui website sau a conţinutului său; orice colecţionare şi folosire a listelor de produse, descrierilor sau a preţurilor; orice uz care derivă din acest website sau din conţinutul acestuia; orice descărcare sau copiere a informaţiilor contului spre beneficiul unui alt comerciant; sau orice alt uz informaţional. Nu poate fi reprodus, transmis, făcut public într-o reţea sau folosit pentru realizarea de lucrări adiacente fără acordul prealabil în scris.

Vă este acordat dreptul limitat, revocabil şi non-exclusiv de a crea o trimitere către pagina iniţială a www.scandia-imagistica.ro cu condiţia ca aceasta să nu descrie www.scandia-imagistica.ro, afiliaţii acesteia sau produsele sau serviciile acestora într-o manieră falsă, înşelătoare, derogatorie sau jignitoare în vreun anume fel. Nu puteţi folosi nici un logo www.scandia-imagistica.ro sau altă proprietate grafică sau marcă ca parte din trimitere fără acordul nostru special în scris. Vă rugăm să nu accesaţi în mod direct orice altă pagină din acest Website. Nu putem să ne asumăm responsabilitatea sau răspunderea pentru accesul sau materialul oricărui site la care se face trimitere sau care face trimitere la acest Website.

Acest website sau o anumită parte a acestui website nu poate fi reprodusă, duplicată, copiată, vândută, re-vândută, vizitată sau exploatată în vreun alt fel în scopuri comerciale fără acordul nostru în prealabil în formă scrisă.

Orice uz neautorizat duce la încetarea permisiunii sau a licenţei acordate de www.scandia-imagistica.ro.

Orice încadrare a acestui  Website în alte site-uri este interzisă. Nu aveţi voie să-l încadraţi sau să folosiţi tehnici de încadrare pentru a include vreo marcă, logo sau orice altă informaţie de proprietate (inclusiv imagini, text, aspect pagină sau formulare) ale www.scandia-imagistica.ro şi afiliaţii acesteia fără acordul exprimat în scris.

Nu aveţi voie să folosiţi orice meta tag-uri sau orice alt „text ascuns” folosind www.scandia-imagistica.ro sau numele afiliaţilor acesteia sau mărci fără acordul în scris al www.scandia-imagistica.ro.

Orice încălcare a drepturilor noastre va determina o acţiune în instanţă.

Revizuiri, comentarii, comunicări şi alte conţinuturi

Utilizatorii acestui site pot posta revizuiri, comentarii sau alt tip de conţinut; pot trimite comunicări şi face sugestii, idei, comentarii, întrebări, sau orice alte informaţii.

În cazul în care postaţi conţinut sau  materiale, iar noi nu dăm alte indicaţii, voi acordaţi www.scandia-imagistica.ro şi afiliaţilor acesteia dreptul non-exclusiv, gratuit, perpetuu, irevocabil şi cu licenţă totală, puteţi reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea funcţii care derivă din acesta, distribui şi afişa un astfel de conţinut la nivel mondial sub orice formă mediatică. Voi acordaţi www.scandia-imagistica.ro şi afiliaţilor acesteia şi sub-licenţiaţilor dreptul de a folosi numele pe care îl înregistraţi în legătură cu un astfel de conţinut, la alegerea lor. Sunteţi de acord să renunţaţi la dreptul de a fi identificat ca şi autorul unui astfel de conţinut şi la dreptul de a obiecta tratamentului derogatoriu a unui astfel de conţinut. Sunteţi de acord să efectuaţi toate cele necesare pentru perfectarea oricărui drept dintre cele acordate vouă de către www.scandia-imagistica.ro, la solicitarea www.scandia-imagistica.ro.

Veţi reprezenta şi garanta faptul că posedaţi sau controlaţi în vreun alt fel toate drepturile legate de conţinut pe care le postaţi; că, la data la care conţinutul sau materialul este înregistrat la www.scandia-imagistica.ro (i) conţinutul şi materialul este exact; (ii) utilizarea conţinutului şi al materialului pe care îl furnizaţi nu încalcă vreo politică a www.scandia-imagistica.ro sau vreo instrucţiune şi nu va cauza injurii vreunei persoane sau entitate (inclusiv faptul că conţinutul sau materialul nu este defăimător).

Sunteţi de acord să recompensaţi www.scandia-imagistica.ro şi afiliaţii săi pentru orice plângere a vreunui terţ împotriva www.scandia-imagistica.ro sau a afiliaţilor ce rezultă sau are legătură cu încălcarea vreuneia dintre aceste garanţii.

Comportamentul vostru   

Nu trebuie să folosiţi website-ul de aşa manieră încât să cauzeze, sau poate cauza, întreruperea funcţionării acestuia sau a accesului la acesta, dăunarea sau defectarea acestuia.

Când utilizaţi www.scandia-imagistica.ro sunteţi de acord:

 • Să nu întreprindeţi nimic care ar putea dăuna, interfera cu, întrerupe accesul la, întrerupe sau defecta funcţionalitatea materialului disponibil pe site
 • Să nu postaţi, distribuiţi sau să încărcaţi în vreun fel orice material ilegal, defăimător, jignitor,violator, abuziv, obscen, ameninţător, indecent sau contradictoriu sau informaţii sau să trimiteţi înşiruiri de scrisori, scrisori în masă, junk mail, material spam sau orice altă formă de comunicare masivă sau de solicitări comerciale
 • Să nu postaţi, distribuiţi sau să încărcaţi în vreun alt fel orice virus de computer, macro-virus, cai Troiani, viermi sau orice altceva menit de a interfera cu, întrerupe funcţionarea normală a unui computer sau să intercepteze în mod clandestin dintr-un anumit sistem, date sau informaţii personale
 • Să nu ameninţaţi, hărţuiţi, urmări, abuza, viola drepturile altora, inclusiv drepturile individuale de confidenţialitate; să nu vă daţi drept altcineva pentru a induce în eroare cu privire la orice fel de conţinut; să nu plasaţi comenzi neautorizate, false sau frauduloase, rezervări sau solicitări pentru servicii
 • Să nu transmiteţi material care încurajează comportamentul criminal, cu repercusiuni de răspundere civilă sau să nu încălcaţi în vreun fel orice lege din domeniu, reglementări sau coduri practice
 • Să nu accesaţi sau să încercaţi să accesaţi în mod neautorizat site-ul
 • Să nu trimiteţi vreun material care conţine virusuri de programare
 • Să nu cauzaţi sau să permiteţi încălcarea, dăunarea sau interferenţa cu orice drepturi de proprietate intelectuală ale Scandia Imagistica Cluj sau ale societăţilor noastre asociate sau ale terţilor. De asemenea, să nu întreprindeţi nimic considerat ilegal sau care ar putea cauza răspunderi pentru noi sau orice altă societate subsidiară sau afiliată cu Scandia Imagistica Cluj

În cazul în care ne trimiteţi sau postaţi material sau orice altă informaţie pe www.scandia-imagistica.ro veţi consimţi ca Scandia Imagistica Cluj să nu trateze această informaţie ca fiind confidenţială şi vom putea păstra şi republica această informaţie şi refolosi-o la discreţia noastră. Veţi fi de acord să renunţaţi la dreptul de a fi identificat ca fiind autorul acestei informaţii şi de a obiecta la folosirea acestei informaţii de către noi.

Voi veţi fi responsabili, şi nu www.scandia-imagistica.ro, pentru toate comunicaţiile electronice şi conţinutul expediat de la computer-ul vostru către noi şi veţi folosi website-ul doar în scopurile legale.

Încălcarea acestor termeni şi condiţii

În cazul în care vom considera că aţi încălcat oricare dintre aceşti termeni şi condiţii sau aţi dat dovadă de un comportament neadecvat în utilizarea site-ului www.scandia-imagistica.ro ne vom rezerva dreptul să:

 • Vă avertizăm via e-mail că aţi încălcat aceşti termeni şi să vă cerem să renunţaţi la acest comportament
 • Să ştergem orice material sau conţinut pe care l-aţi fi putut posta fără vreo înştiinţare
 • Să vă anulăm dreptul de membru al www.scandia-imagistica.ro şi/sau orice altă abonare la servicii adiţionale oferite
 • Să luăm măsuri (inclusiv terminarea, suspendarea sau restricţionarea accesului vostru) de interzicere a utilizării site-ului www.scandia-imagistica.ro şi a oricărei abonări la oricare serviciu oferit de website-ul www.scandia-imagistica.ro

În cazul în care comportamentul sau utilizarea site-ului www.scandia-imagistica.ro ne cauzează pierderi, daune sau alte costuri, veţi fi responsabili pentru rambursarea acelor costuri.

Copiii

www.scandia-imagistica.ro nu vinde produse care să fie achiziţionate de copii. Dacă nu aveţi 18 ani, veţi putea utiliza www.scandia-imagistica.ro doar prin implicarea unui părinte sau a unui tutore.

Comunicările electronice

La vizitarea www.scandia-imagistica.ro sau la trimiterea de e-mail-uri către noi, voi comunicaţi electronic cu noi. Noi vom comunica cu voi prin e-mail sau prin postarea de informări pe website. În scopuri contractuale, veţi fi de acord să primiţi comunicări de la noi în mod electronic şi veţi consimţi ca toate acordurile, înştiinţările, informările şi alte tipuri de comunicări furnizate de noi electronic să îndeplinească toate cerinţele legale şi să fie în formă scrisă. Această condiţie nu afectează drepturile voastre statutare.

Conţinutul site-ului

Conţinutul site-ului nostru nu se constituie în parte integrantă a vreunui Contract.

Ne rezervăm dreptul de a opera orice modificare a oricărui conţinut al site-ului nostru.

Orice eroare minoră/de alt fel sau omisiune a Website-ului nostru cu privire la orice document sau informaţie emisă de către noi sau afişată pe Website-ul nostru va fi supusă corectării fără nici o răspundere din partea noastră.

Acest Website are doar caracter informativ. Considerăm că am fost în mod rezonabil atenţi şi diligenţi în completarea conţinutului dar nu oferim nici o garanţie (expresă sau implicită)cu privire la natura sau acurateţea oricărui material al acestui Website.

Toate descrierile produselor şi a conţinutului website-ului nostru sau sub o altă formă emise de către noi au doar scopul de a prezenta o idee generală a produselor şi serviciilor noastre. În cazul în care solicitaţi şi alte detalii, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail, furnizând detalii cu privire la informaţiile suplimentare dorite.

Utilizarea de cookies

La vizitarea paginilor web ale noastre am dori să folosim tehnologii de urmărire care să înregistreze în mod automat informaţii despre voi. Aici poate fi inclusă şi folosirea de „cookies” care vor fi depozitate în motorul vostru de căutare. În orice caz, noi nu vom face acest lucru decât cu permisiunea voastră expresă. În cazul în care nu vom putea folosi această tehnologie este posibil ca funcţionalitatea site-ului să fie afectată şi să nu puteţi accesa anumite pagini. Această informaţie nu vă identifică pe voi în mod personal. Noi, în mod automat, adunăm şi depozităm doar următoarele informaţii despre vizita voastră:

 • Domeniul de internet şi adresa IP de la care ne accesaţi Site-ul
 • Tipul de program de căutare şi sistemul de operare folosit în accesarea Website-ului nostru
 • Data şi ora la care accesaţi Website-ul nostru
 • Paginile de pe care intraţi, vizitaţi şi ieşiţi de pe site-ul nostru
 • Dacă sunteţi trimişi pe Website-ul nostru de pe un alt website, adresa acelui website

Noi folosim această informaţie pentru a ne ajuta în identificarea tiparele de accesări, pentru a ne îmbunătăţi Website-ul şi pentru a afla numărul de vizitatori al Website-ului nostru şi tipurile de tehnologie folosite de aceştia. Vom folosi această informaţie doar pentru a ne asigura că Website-ul nostru se menţine compatibil cu o selecţie de motoare şi sisteme de căutare şi prin urmare să ne asigurăm că paginile noastre se adresează unui număr mare de vizitatori. În prezent paginile noastre web sunt optimizate pentru sistemele de Internet: Internet Explorer 7 şi mai sus, Mozilla Firefox, Opera şi Safari. Noi nu urmărim sau înregistrăm informaţii despre persoane individuale şi vizitările lor.

Limitarea răspunderii

Veţi acorda atenţie deosebită acestui paragraf.

În cazul în care acţiunile noastre, sau eşecul acestora datorate neglijenţei noastre, cauzează deces sau răniri corporale, atunci răspunderea noastră va fi nelimitată. Nici unul dintre aceşti termeni şi condiţii vor afecta drepturile voastre legale de consumator.

Vom depune eforturi rezonabile pentru a asigura un serviciu rapid şi de încredere dar nu vom putea fi răspunzători pentru:

Siguranţa website-ului www.scandia-imagistica.ro împotriva daunelor, a pierderilor, a deteriorării datelor, informaţiilor sau materialului sau virusurilor care pot infecta computer-ul vostru sau alte încălcări de siguranţă a proprietăţilor voastre de către hackeri ca rezultat al utilizării site-ului www.scandia-imagistica.ro.

Acest Website sau parte a acestuia ar putea să nu fie compatibilă cu sistemul vostru de căutare sau configuraţia computer-ului iar noi nu oferim nici o garanţie în acest sens. Nu vom garanta că serviciile noastre via acest Website vor fi disponibile la orice moment sau că accesul vostru va fi neîntrerupt sau fără erori şi nu vom fi răspunzători pentru imposibilitatea de a furniza serviciile acestui Website din diverse motive.

În cazul în care veţi accesa Website-ul nostru şi serviciile sale pe durata desfăşurării unei activităţi de business, toate garanţiile implicate şi condiţiile sunt excluse în limita maximă permisă de lege.

Nu vom fi responsabili pentru nici o pierdere suferită din cauza unui acces neautorizat în contul vostru până în momentul în care ne-aţi informat cu privire la utilizarea neautorizată sau posibilitatea utilizării neautorizate a numelui vostru de utilizator şi parolă sau a unei încălcări de siguranţă.

Nu vom fi responsabili pentru nici o plângere, pierdere a profitului, impozitare, contracte, pierderea sau deteriorarea datelor sau a informaţiilor, pierderea producţiei, pierderea sau deprecierea voinţei sau pentru nici o pierdere indirectă, accidentală sau în consecinţă, costuri sau cheltuieli de orice fel care rezultă din utilizarea voastră a Website-ului nostru, utilizarea sau utilizarea nereuşită a Website-lui nostru sau furnizarea necorespunzătoare a serviciilor conţinute pe Website-ul nostru. Aici sunt incluse orice fel de informaţie, produse sau servicii obţinute prin orice contract încheiat pe această cale, www.scandia-imagistica.ro.

Din vreme ce am luat toate măsurile rezonabile pentru a asigura acurateţea şi integritatea informaţiilor din acest Website, noi nu vom oferi nici o garanţie în acest sens. În consecinţă, nu vom accepta nici o responsabilitate pentru nici o pierdere sau daună (fie directă, indirectă, specială, în consecinţă sau de alt fel) care rezultă din greşelile sau omisiunile conţinute în acest website.

Nu vom fi responsabili pentru pierderi sau daune care rezultă din modificările conţinutului acestui website de către terţi neautorizaţi.

Acest website conţine trimiteri către alte website-uri găzduite şi păstrate de către terţi. Nu avem control asupra conţinutului sau siguranţei vreunui astfel de site. Veţi vizita astfel de site-uri pe riscul propriu iar noi nu vom avea nici un fel de implicare cu privire la conţinutul unui astfel de website. Nu putem fi responsabili pentru nici un fel de pierdere sau daună care poate rezulta din utilizarea unor astfel de website-uri.

Imunitate   

La accesarea Website-ului nostru pe durata desfăşurării unei activităţi de business, consimţiţi să ne oferiţi imunitate faţă de orice fel de răspundere sau daune ce pot rezulta din contract, prejudiciu adus unui terţ prin utilizarea Website-ului sau a oricărui serviciu accesibil prin contul vostru de utilizator.

Comentariile clientului/politica de feedback

Acest Website şi serviciile disponibile în el sunt furnizate de către Scandia Imagistica Cluj. Vom depune eforturi neîntrerupte pentru a respecta standardele cele mai înalte de calitate în furnizarea serviciilor oferite clienţilor. Vom întâmpina deschişi orice feedback, ca parte din implicarea noastră continuă în îmbunătăţirea furnizării serviciilor, fie că este pozitiv sau negativ, de la clienţii noştri, oferindu-ne posibilitatea să aducem îmbunătăţiri acolo unde sunt necesare.

Scopul nostru este de a furniza servicii eficiente şi cu rezultate şi de a interveni prompt în soluţionarea problemelor cu care se pot confrunta clienţii noştri.

Dacă aveţi motive pentru comentarii cauzate de vizitarea Scandia Imagistica Cluj v-am solicita ca, în primă instanţă, să vă adresaţi Managerului Scandia Imagistica Cluj în ziua vizitării. Noi vom lua în considerare cu multă seriozitate toate chestiunile apărute; prin comunicarea insatisfacţiei voastre la momentul vizitei ne daţi oportunitatea de a soluţiona chestiunea voastră în mod eficient în aceeaşi zi. În cazul improbabil în care nu reuşim să soluţionăm chestiunea în aceeaşi zi vă solicităm să vă adresaţi comentariile în scris şi să le expediaţi către:

Feedback-ul/Reacţia Clientului 

Scandia Imagistica Cluj, Cluj-Napoca, Str. Ciresilor, Nr.15C

Vom analiza feedback-ul în conformitate cu o procedură internă care implică:

Acceptarea oricărui feedback şi răspunsul la acesta în termen de 14 zile sau, în cazul în care nu este posibil, comunicarea în acest termen a datei la care este posibil răspunsul nostru.

Efectuarea unei revizuiri depline a comentariilor voastre

Răspunsul nostru legat de comentariile voastre şi cum propunem noi soluţionarea acestora

Orarul şi Programarea

Solicităm ca toate programarile să fie efectuate anterior vizitei voastre.

Atenţie: este responsabilitatea clientului să fie pregătit pentru examinare la ora alocată acestuia. Scandia Imagistica Cluj nu poate fi considerată responsabilă pentru întârzierile clientului la programarea examinarii iar dacă acesta îşi pierde programarea din cauza întârzierii, Scandia Imagistica Cluj nu poate garanta posibilitatea re-programării examinarii in aceeasi zi. Atunci când este posibil, vom încerca mereu să re-programăm orice examinare pierdută, totuşi, acest fapt depinde de posibilităţile zilei dar există posibilitatea ca acesta să-şi piardă programarea examinarii.

Renunţare

Modificarea unei rezervări implică o renunţare, aşadar odată ce aţi făcut o rezervare, reprogramarea acesteia poate implica şi o taxă de renunţare.

Uneori trebuie să renunţăm la o rezervare pe motive independente de noi, cum ar fi restricţiile tehnice. Ne vom strădui să vă comunicăm aceste aspecte cât mai repede cu putinţă şi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a vă oferi o dată alternativă. Cu regret vă informăm că, în aceste circumstanţe, Scandia Imagistica Cluj nu poate oferi nici un fel de despagubire.

Valabilitatea şi Rambursarea Card-urilor Cadou  

Voucher-ul Cadou Scandia Imagistica Cluj conţine o sumă care poate fi folosită pentru servicii cum ar fi pachete de servicii medicale. Voucher-ele cadou pot fi folosite pentru a beneficia de examinari cu un preţ mai mare decât al acestuia prin plata diferenţei. Dacă nu veţi folosi întreaga sumă, soldul rămas va fi actualizat la fiecare vizita pentru examinari viitoare. Acesta nu poate fi restituit în bani sau credit.

În cazul în care nu se specifică altfel, Voucher-ul Cadou este valabil 6 luni de la achiziţie. Unele pachete promoţionale şi examinări achiziţionate printr-un Voucher cadou pot avea un termen de valabilitate specific – caz în care Voucher-ul Cadou poate expira înainte de 6 luni de achiziţie – în astfel de cazuri data expirării va fi în mod clar comunicată pe acest Voucher.

Soldurile rămase pe Voucher vor expira la încheierea termenului de valabilitate. Voucher-ele cadou nu pot fi utilizate ca şi bani. Atenţie: Voucher-ele Cadou nu pot fi rambursate sub formă de bani sau produse. În cazul în care un client doreşte să schimbe conţinutul Voucher-ului, de exemplu pachete de examinari pentru care a fost achiziţionat acesta, Voucher-ul Cadou va fi schimbat cu un altul de aceeaşi valoare sau mai mică, decizie aflată la discreţia Scandia Imagistica Cluj iar data expirării va rămâne aceeaşi cu cea a Voucher-ului original achiziţionat.

Scandia Imagistica Cluj nu este responsabilă pentru pierderea, deteriorarea sau furtul voucher-elor iar acestea nu pot fi înlocuite. Modalităţi de folosire: voucher-ul poate fi redobândit via prin achiziţii online www.scandia-imagistica.ro sau telefonice. Vă rugăm solicitaţi mai multe informaţii.

Generalităţi  

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări website-ului nostru, politicilor, şi de a face completări şi/sau modificări acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare şi Accesare a Website-ului oricând şi care vor avea efect imediat. Veţi respecta termenii şi condiţiile în vigoare la momentul accesării Website-ului sau la momentul comandării de servicii de la noi, cu excepţia cazului în care legea sau autoritatea de guvernare solicită modificări ale acestor condiţii. Cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau să folosiţi www.scandia-imagistica.ro.

În cazul în care încălcaţi aceste condiţii iar noi nu vom lua nici o măsură, noi avem totuşi dreptul de a demara remedieri în orice situaţie de încălcare a acestor condiţii.

În cazul în care oricare prevedere conţinută în aceşti termeni şi condiţii se consideră a fi invalidă sau neaplicabilă, restul termenilor şi condiţiilor nu vor fi afectate.

Serviciile furnizate au fost pregătite în conformitate cu legile din Romania şi nu sunt conforme utilizării străinătate. În cazul în care nu sunteţi sigur de jurisdicţia aplicabilă situaţiei voastre, vă rugăm să solicitaţi asistenţă legală.

Website-ul nostru este gestionat şi controlat din Romania iar aceşti termeni şi condiţii şi accesarea acestui Website este reglementată şi interpretată în conformitate cu legile Romaniei. Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii vă supuneţi jurisdicţiei legilor romane in vigoare. Dacă accesaţi acest site dintr-o altă jurisdicţie este responsabilitatea voastră de a asigura conformitatea cu legile aplicabile acelei jurisdicţii.

Aceşti termeni şi condiţii constituie întregul acord dintre noi cu privire la Website-ul nostru şi la serviciile furnizate şi prevalează tuturor comunicărilor şi acordurilor dintre noi, fie electronice, orale sau în scris, în ceea ce priveşte Website-ul nostru. O versiune imprimată a acestor termeni şi condiţii şi a oricărei înştiinţări transmisă electronic va fi admisibilă în procedurile judiciare sau administrative în aceeaşi măsură în care este supusă aceloraşi condiţii ca oricare alt document oficial şi înregistrare generată original şi păstrată în formă imprimată.

Nu vă este permisă cedarea acestor drepturi în baza acestor termeni şi condiţii.

Site-ul www.scandia-imagistica.ro este în proprietatea şi în gestiunea Scandia Imagistica Cluj, Cluj-Napoca, Str. Ciresilor, Nr. 15C.

În cazul în care aveţi întrebări cu privire la aceşti termeni şi condiţii sau la acest website ne puteţi trimite e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   sau prin poştă la adresa sediului nostru de mai sus. Accesaţi secţiunea „Contact” în cazul în care aveţi întrebări generale, legate de serviciul clienţi sau orice altceva despre care doriţi să ne comunicaţi.

 

Evaluare

Dorinta noastra este de a veni in sprijinul pacientului. Prin urmare, avem nevoie de parerea dumneavoastra pentru imbunatatirea continua a activitatii noastre. Va rugam sa aveti amabilitatea de a raspunde la intrebarile din Chestionarul de Evaluare
a Satisfacţiei Pacientului

Information: LUNI-VINERI: 08 - 20

SÂMBĂTĂ: 9 - 16

Address:
Str. Cireşilor 15C
400487
Cluj-Napoca, Cluj
E-mail: cluj@affidea.com
Telephone: 0264 407 970
0724 308 309
Fax: 0264 455 220
Affidea România www.affidea.ro