Banner

Orar de functionare:


Information: LUNI-VINERI: 08 - 20

SÂMBĂTĂ: 9 - 16

Address:
Str. Cireşilor 15C
400487
Cluj-Napoca, Cluj
Telephone: 0264 407 970
0724 308 309
Fax: 0264 455 220
  

 

Scandia Imagistica Cluj și-a schimbat numele în Affidea Cluj


Scandia Imagistică Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorinței la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternică în Europa, în deplin acord cu valorile companiei.


Noul nostru nume, Affidea, reflectă valorile principale ale companiei:
Affi provine din cuvântul italian ”affinita” și simbolizează afinitatea cu medicii și pacienții
Fide provine din limba latină și înseamnă încredere și fidelitate
Idea se referă la progresul prin investiția continuă în inovație.

Examinările în cadrul centrului nostru sunt realizate cu aparatură de ultimă generaţie General Electric: RMN de 1,5 TESLA, cel mai nou model CT al momentului de 128 slice-uri, sistem de radiografie digitală Definium 6000, ecografie VOLUSON 730 - 4D si osteodensitometrul GE Lunar Prodigy.

La acestea se adaugă mamograful digital Hologic, precum şi sistemul informatic modern de evidenţă a pacienţilor care fac parte din conceptul nou de medicină modernă din Clujul Medical.

Întreg sistemul de investigaţii este integrat cu serverele PACS şi Teleradiologie locale care, la rândul lor, sunt interconectate cu sistemul naţional Affidea Romania, şi sunt deservite de un sistem informatic de performaţă, modern, pentru evidenţa pacienţilor - RIS.

Personalul ce deserveşte pacienţii centrului medical Affidea Cluj dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională ca urmare a pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate.

Echipa Affidea Cluj oferă certitudinea unei activităţi medicale performante, la aceasta contribuind legatura permanentă cu centrele Affidea Romania şi Affidea Internaţional din Europa, dar şi participarea personalului medical la congrese interne şi internaţionale, precum şi numeroasele training-uri de specialitate.

Affidea Cluj este în relaţii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate: Cluj, Sălaj şi Casa O.P.S.N.A.J.

Preocuparea pentru calitate este confirmată şi de implementarea sistemului de management al calităţii acreditată din decembrie 2007, precum şi a sistemului de certificare ISO 9001:2008.

Evaluare

Dorinta noastra este de a veni in sprijinul pacientului. Prin urmare, avem nevoie de parerea dumneavoastra pentru imbunatatirea continua a activitatii noastre. Va rugam sa aveti amabilitatea de a raspunde la intrebarile din Chestionarul de Evaluare
a Satisfacţiei Pacientului

Information: LUNI-VINERI: 08 - 20

SÂMBĂTĂ: 9 - 16

Address:
Str. Cireşilor 15C
400487
Cluj-Napoca, Cluj
E-mail: cluj@affidea.com
Telephone: 0264 407 970
0724 308 309
Fax: 0264 455 220
Affidea România www.affidea.ro